Van concept tot realiteit: de eerste visboxen zijn bezorgd!

Zeven uur ’s ochtends, we rijden door een pik donker Den Oever.

We passeren wat werkverkeer werkverkeer dat van huis gaat. We rijden over de Havenweg richting te haven, die er rustig en kalm bij ligt. Aankomend bij de visafslag lijkt het net of er nog niemand aan het werk is maar als je binnenkomt is er al volop bedrijvigheid.

Twee werknemers zijn druk bezig om alle viskisten te sorteren en te ordenen. En daarnaast staan onze spierwitte visboxen, te wachten om op transport te gaan.

Samen met onze meester fileerder pakken we de boxen zorgvuldig in. Eerst twee gel packs om de vis goed koel te houden, gevolgd door de best gefileerde vis. Zalm, schol, kabeljauw en tong zitten er deze maand in de visbox. ‘En de beste!’ herhaalde onze fileerder wel drie keer die ochtend.

Hier bovenop opnieuw gelpacks, gevolgd door de recepten en een bedank kaartje van onszelf met wat kerstversiering. Alles met de hand gemaakt en tot in de puntjes uitgewerkt. Vervolgens wordt de box met blauw-wit tape met het logo van de versevisbox dicht getapet. Het ziet er uit als een speciaal cadeau waar we lang met trots naar kunnen kijken.

De eerste pakketten zijn klaar voor transport en worden persoonlijk door ons afgeleverd. Remco doet de route in het noorden van Nederland en Lisa in het zuiden. In de toekomst zal dit gedaan worden doormiddel van geconditioneerd transport maar voor nu zijn onze Ford Fiesta en Ford Ka de bezorg auto’s.

Met het rijden door Nederland en de kerstmuziek op de achtergrond leverde dit de ultieme kerstgedachte op. Onze klanten ontvangen ons met open armen en maken de visbox direct open in ons bij zijn. Zulke directe feedback zullen we nog zelden meemaken en kan ons product naar een hoger level brengen.

We zullen dit alles meenemen naar de volgende maand en ons best doen om de klant opnieuw te verassen. Nu gaan we eerst samen kerst vieren en genieten van een zalig uiteinde. Voor ons kan het afgelopen jaar niet meer stuk en we zullen deze unieke ervaring nooit vergeten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *