Versevisbox in de media

Wil jij ons ook in jouw intervieuw, magazine, krant, fotoreportage, website etc. neem dan contact met ons op!

Tijdschrift Margriet raadt de versevisbox aan.

In Augustus hebben wij in de Margriet gestaan bij de special over de Noordzee. Een mijlpaal in de geschiedenis van de versevisbox dat een tijdschrift van dit formaat ons vermeld.

De versevisbox in het culinaire kookblad delicious.

In het septembernummer werd de versevisbox even in het zonnetje gezet. Wij zijn erorm trots dat een landelijk blad als delicious ons in hun magazine wilde plaatsen.

De versevisbox in onbekende helden.

Als veteraan stond Remco in het veteranenblad onbekende helden. Dit blad wordt elke maand verspreidt onder veteranen die ons land gediend hebben. De versevisbox steunt de veteranen van Nederland en daarom kunnen vetarenen ook met korting een versevisbox bestellen.

De Nederlandse vissersbond steunt het initiatief van de versevisbox.

Wij zijn erg blij dat de Nederlandse vissersbond ons steunt. Want wat zouden wij toch moeten zonder de vissermannen die elke week weer de lekkerste vis voor ons vangt. Bekijk hier het stuk op de website van de vissersbond: Maaltijdbox vol verse vis.

Voor het Noordhollands dagblad werden wij geintervieuwd.

Het Noordhollands Dagblad had met ons een primeur want als eerste visbox stonden wij in hun krant. Zenuwachtig als dat wij waren voor het intervieuw kwam er toch evengoed een heel leuk stuk in hun krant.