Even voorstellen!

Wij zijn Remco Nieuwenhuizen en Lisa Springer en de oprichters van versevisbox.com

Remco is opgegroeid in het vissersdorp Den Oever en het eten van verse vis is hem met de paplepel ingegoten. Lisa komt uit een veelzijdige vissersfamilie verdeeld over Den Oever, Marken en Volendam. Ze eet van kleins af aan de vers gerookte paling en de gebakken tongentjes van haar opa en oma Klein.

Hierdoor zijn wij beide gewend geraakt aan de kwaliteit van verse vis. Waar we ons niet bewust van waren is dat de kwaliteit van de vis in andere dorpen en steden niet zo vanzelfsprekend is. Zo is de vis vaak al een aantal weken onderweg voordat het in de schappen van de visboer en supermarkt ligt. Daarnaast wordt deze vis vaak bewerkt met conserveringsmiddelen, antibiotica’s of e-nummers.

Kibbeling dat smaakt naar kipnuggets of een slappe haring die drie straten verderop nog steeds te ruiken is. Nee, dit is niet de kwaliteit die wij gewend zijn.

Om alle mensen om ons heen mee te kunnen laten genieten van de beste kwaliteit vis ontwikkelden wij daarom de versevisbox.com. Ons doel hiermee is om de klant te kunnen laten genieten van verse vis uit zee, direct op het bord.

Wat zijn de voordelen van de versevisbox?

– Altijd verse vis
Onze vis ligt geen weken in de vriezer of koeling maar wordt direct van uit de zee, schoongemaakt, ingevroren en naar u toegestuurd.

– Extra gezond
Omdat onze vis direct vanuit de zee naar u wordt toegestuurd, hoeven er geen extra conserveringsmiddelen, antibiotica’s of e-nummers aan de vis worden toegevoegd. Dit maakt de vis dus extra gezond.

– Juiste kwaliteit/prijs verhouding
Wij kopen onze vis rechtstreeks bij de afslag in Den Oever. Hierdoor komen er geen tussenhandelaren aan te pas die extra geld willen verdienen aan de vis. Zo kunnen wij u een prijs aanbieden die marktconform of goedkoper is.

– Geconditioneerd vriestransport
Wij verzenden onze vis 1 keer per maand. De vis wordt via geconditioneerd vriestransport bij u thuisbezorgd. Dit heeft als voordeel dat de vis nooit kan ontdooien. U krijgt de dag voor de levering een sms bericht met daarin een tijdsvenster van maximaal 1 uur waarin het pakket bij u afgeleverd zal worden. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan wordt het pakket of bij uw buren afgeleverd of u wordt door de chauffeur gebeld om een nieuwe afspraak te maken. (Bij een nieuwe afspraak betaald opnieuw de bezorgkosten)

– De lekkerste visrecepten
De visserman kent zijn vis het best en bereid hem op de lekkerste manieren. Geen culinaire hoofdgerechten maar simpele gerechten die snel te maken zijn aan de hand van onze visrecepten. In elke visbox zitten deze unieke recepten.

We hopen dat u zult genieten van onze verse vis zoals wij dat doen. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd mailen op [email protected]

Eet smakelijk!

Remco en Lisa